Medlemsaftener

Den 1. tirsdag i månederne februar, marts, april, oktober, november, december holder vi medlemsaftener med forskellige aktiviteter. Tilmelding til Anne senest fredagen før: Tlf. eller sms til 51247385 eller e-mail: hovedstaden@husflid.dk

Medlemsaftenerne foregår på tirsdage fra kl. 19.00 - 22.00.

Sted: VOC aktivitetscenter, Gl. Jernbanevej 25, Valby

Tirsdag 7. januar 2020
Tryk fine kort v/Jette Brau
På denne aften viser Jette, hvordan vi med  simple redskaber kan trykke vores egne kort. Når kortene er tørre, begynder vi at brodere på dem.

Medbring: en avis til underlag, hvad du har af papir der kan trykkes på (f.eks. er billigt akvarelpapir fra Søstrene Greene glimrende til kort), ting som f.eks. bobleplast, en pind og andre sjove ting, der kan bruges til at lave mønstre, et plastikcharteque til at trykke med, bøtte til vand, pensler, sygrej som nål med spids og saks og broderitråd.

Tirsdag 4. februar 2020
Hjerteaften v/Søren
Lav et fint lille hjerte til ophæng. Vi arbejder i træ, horn eller bark. Giv det dit personlige præg - og lad os få nogle hyggelige timer i værkstedet.
Medbring: Saks, snittekniv (hvis du har) og forklæde.

Tirsdag 3. marts 2020
Lav lille idé- eller skitsebog v/Solveig
Vi laver en ide- eller skitsebog i størrelse A5. I foreningen har vi noget fint bogbinderpapir, som vi skal bruge til at beklæde bogen med. Vi kan også lave små bøger denne aften.
Medbring:
1 saks, 1 limstift, trekant, blyant, hulmaskine, 1 falseben, 1 skitseblok. Vi skal bruge både sider og bagstykket af blokken. Og evt små udklip eller kort som vi kan sætte ind i bogen.

 

KONTAKT


Hovedstadens Husflid
Formand Anne Bamberg

Skoleleder: Anne Bamberg

Telefon: 51247385

Mail: hovedstaden@husflid.dk

CVR: 32605400

Telefontid: 19.00 - 20.00

Undervisningsstedet er med ganske få undtagelser: VOC Aktivitetsscenter Gl. Jernbanevej 25 2500 Valby


Medlem af Fora
;