Knapper der knapper

Knapper der knapper

Knapper der knapper
Kom og eksperimenter med knapper.  En knap er ofte prikken over i’et, som kan forskønne et hvert stykke strik. En knap er en overskuelig opgave, hvor der på et meget lille område er mulighed for, at komme med sit eget udtryk med broderiet.

Der vil være mulighed for at brodere på dit eget strik, som derefter bliver “slået” til en knap. Hedeboknapper er en anden mulighed, hvor vi med uldgarn eller hørtråd vikler små fine knapper - her har du mulighed for at benytte den samme tråd som i dit strik.

Materialeliste
Medbring stof / strikkeprøver til at brodere på og klippe i, broderinåle med og uden spids, saks, blyant og papir.

Jeg kommer med forskellige garner, knapper og broderitråd. Der vil være en materialeudgift pr. slået knap.

Om Mai-Britt Bille
Jeg er optaget af at undersøge de klassiske teknikker indenfor strik, håndvævning og broderi kombineret med billedlige udtryk og materialeeksperimenter. Mit udgangspunkt er fortsat de klassiske tekstilhåndværk - hvilket også kan ses i mine eksperimenter med nål og tråd. Form, farver, eksperimenter og det tekstilhåndværk er nogle af mine grundelementer. Elsker processen i de tekstile udfordringer og bliver sjældent færdig med et færdigt produkt.
Medstifter af FiberFeber og medforfatter til tekstile bøger. Afholder workshops i broderi og strik - gerne kombineret med yoga.

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 107.10.201709:30 - 15:00 Seniorhuset VOC
Holdnr.
481-17
Tilmeldingsfrist
17.09.2017
Dato
07.10.2017
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 09:30 - 15:00
Underviser
Mai-Britt Bille
Adresse
Seniorhuset VOC, Gl. Jernbanevej 25, 2500
Lokale
2. sal
Holdtimer
6,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
450
Almen
 
405
Pensionist