Hvem sagde broderi?

Hvem sagde broderi?

Hvem sagde broderi? 

Foredrag om, hvordan ideen til udstillingen Hvem sagde broderi? på Greve Museum i 2017 opstod og arbejdet med den. Under foredraget vises billeder fra udstillingen. Foredraget efterfølges af en 5 timers workshop med udgangspunkt i Dogmebroderiets lyksaligheder.

Opgaverne i workshoppen tager udgangspunkt i nogle af de dogmeregler der er brugt på de udstillede værker fra udstillingen.

Hvem kender ikke det at sidde med tomt stykke hvidt papir/hvidt stykke stof, hvor alt er muligt og gå helt i ”sort”.  Man kan ikke altid bare lige ryste ideerne ud af ærmet:  Hvor skal man begynde, og hvad er det man gerne vil opnå? DERFOR er altid godt med regler. Ud fra nogle få dogmeregler kan man hurtigt komme i gang med sit broderi.  

På denne workshop udsættes DU for 5 forskellige opgaver. Der arbejdes kun i sort og hvidt. Dette for at det ikke skal ”forstyrre” og for ikke at bruge en masse tid på at tage stilling til farver. Det kan man arbejde videre med, når man er kommet hjem.Da alle arbejder med de samme ”farver”og identiske materialer, vil der forhåbentligt opstå en vis synergieffekt. Det er utroligt ”sjovt” at se, hvor forskellige resultater der kommer ud at det. 

Medbring din egen "værktøjskasse" med:
Broderisaks, kanvasnåle/broderinåle med spids, broderiramme, der passer til dit stofs størrelse, skitseblok, blyant, målebånd og en tus til opmærkning. Noget hvidt eller råhvidt hør eller bomuldslærred (ikke sjasketyndt), 5 stks i 15x15 cm eller et stykke, hvor der er plads til de 5 firkanter og SORT og kun sort Amagergarn.

 www.dragenkunst.dk

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 121.01.201810:00 - 15:55 Seniorhuset VOC
Holdnr.
489-18
Tilmeldingsfrist
19.01.2018
Dato
21.01.2018
Ugedag
søndag
Tidspunkt
Kl. 10:00 - 15:55
Underviser
Lisbeth Degn Jensen
Adresse
Seniorhuset VOC, Gl. Jernbanevej 25, 2500
Lokale
2. sal
Holdtimer
6,50
Mødegange
1
Pris (DKK)
400
Almen