Praktiske oplysninger om Hovedstadens Husflidsforening

Foreningens formål
er at virke for husflidens udvikling og fremme - at udbrede kendskabet til og vække interesse for husflid gennem weekend- og aftenkurser og mødeaftener.

Medlemskab
Er du endnu ikke medlem og gerne vil være det, så kontakt Anne Bamberg, tlf. 51247385, e-mail: hovedstaden@husflid.dk.

Hvordan foregår arbejdet i foreningen?
Det er bestyrelsen, der står for arbejdet med at arrangere og administrere kurser, medlemsaftener, interessegrupper, udflugter og rejser, ja alt det der sker i foreningen - heldigvis ofte assisteret af hjælpsomme medlemmer. Dette arbejde sker på frivillig basis og er ulønnet. Derfor vil vi bede om, at man respekterer telefontiden (kl. 19 - 20).

Nedenfor ser du forsiden på vores første medlemsblad. Meget er forandret siden dengang i 1987, hvor bladet var sort/hvidt og kun et ark. Der lægges dog stadig den samme vægt på kvalitet og et mangesidigt udbud for medlemmerne inden for husflid og kunsthåndværk.

Husflid nr1

Find os på FACEBOOK